Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 14 januari 2017

Tilburg vooruit. En kansen voor iedereen

Tilburg vooruit. En kansen voor iedereen

Dat was onze belofte bij de verkiezingen in 2014. En het was geen loze belofte. We zetten ons elke dag in voor een Tilburg waar iedereen een baan kan vinden, waar ondernemers kunnen ondernemen en waar een goede school is voor ieder kind. Maar daar blijft het niet bij. D66 werkt aan een stad waar je vrij bent om je eigen leven te leiden. In een groene, gezonde omgeving. Dat doen we niet alleen, maar ook graag samen met jou. Want Tilburg maken we samen. Klik op de afbeelding om te zien welke successen we behaald hebben in de afgelopen periode.

Bekijk ook dit filmpje waarin fractievoorzitter Peter van Gool een overzicht geeft van de wensen en successen van D66. Dit deed hij in het kader van de behandeling van de gemeentelijke begroting.