Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 13 juni 2017

D66 rent mee met de Tilburgse marathon

Het debuut van de Tilburgse marathon kwam even onder druk te staan door de tropische temperaturen, maar door het vervroegen van de aanvangstijd kon het evenement op 28 mei 2017 gelukkig gewoon doorgaan. Elf sportieve D66’ers, van wethouder tot vrijwilliger, meldden zich aan om in teamverband deel te nemen. En met succes, want er werd niet alleen genoten, er werd ook nog eens ontzettend hard gelopen. Met een derde en vierde plaats in het klassement liet de afdeling D66 Midden-Brabant zien dat haar leden niet alleen politiek, maar ook sportief actief zijn. Een persoonlijk succes was er nog voor Jurriaan Vogel die de dertiende tijd noteerde door te finishen in 0:44:56. Evenement gemist? Niet getreurd! In september wordt de Tilburg Ten Miles gelopen en de plannen voor een D66-team zijn al in de maak…