Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 17 november 2017

Station Berkel-Enschot: D66 “Zet alle seinen op groen!”

Fractievoorzitter Peter van Gool en raadslid Jan Stoop hebben in schriftelijke vragen het college van Tilburg opgeroepen vaart te maken met de wens voor een station in Berkel-Enschot. Dit na uitkomsten van nieuw onderzoek en berichtgeving in het Brabants Dagblad. Peter van Gool en Jan Stoop: “Zet snel alle seinen op groen voor een station in Berkel-Enschot”

Het Brabants Dagblad berichtte op donderdag 16 november over een gezamenlijk onderzoek van de drie provincies gelegen aan de IJssellijn (spoorlijn tussen Overijssel, Gelderland en Noord Brabant) over het verbeteren van de spoorverbinding. Eén van de uitkomsten is onder andere dat de vestiging van een station in Berkel-Enschot ‘kansrijk’ wordt genoemd. Naar schatting bijna 2000 reizigers zouden hiervan kunnen profiteren. D66 is groot voorstander van een station in Berkel-Enschot en ziet de uitkomsten van dit onderzoek als ondersteuning van deze wens.

Lees hier het artikel van het Brabants Dagblad.