Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 4 april 2018

D66-fractie kiest fractiebestuur

Gisteravond heeft de onlangs verkozen negenkoppige D66-fractie haar fractiebestuur gekozen. De nummer 2 van de kieslijst, Beppie Smit, is gekozen tot kersverse fractievoorzitter. We hebben er vertrouwen in dat het D66-geluid in Tilburg de komende periode goed te horen zal zijn onder haar aanvoering.

Beppie: “We zijn een hecht team geworden door de stevige campagne die we hebben gevoerd. Met een mooie mix van veel ervaring en nieuw talent. Ik vind het een eer om deze rol te mogen gaan vervullen voor de komende vier jaar.”

Nieuwkomer Julian Zieleman is daarnaast gekozen tot vice-fractievoorzitter.
Beppie en Julian zullen samen de werkzaamheden van de fractie in goede banen leiden.

Bij D66 is het een goed gebruik dat na installatie van raadsleden er binnen de nieuwe fractie een fractievoorzitter en vice-fractievoorzitter worden gekozen.