Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 19 augustus 2018

Terugblik Tent66 Wagnerplein (30 juni)

D66 Tilburg wil blijvend in verbinding zijn met de inwoners van Tilburg. Elke maand zetten wij deze tent ergens op een centraal punt in een wijk van Tilburg en nodigen de mensen die langs komen uit om hun mening te geven over actuele zaken of specifieke onderwerpen. Dikwijls zijn deze onderwerpen gericht op de buurt/wijk waar de tent staat. Op 30 juni stonden we samen met wethouder De Vries en een aantal leden op het Wagnerplein.

We hebben veel enthousiaste bewoners gesproken over verschillende onderwerpen. Belangrijkste wat wij vernamen was dat de bewoners van Tilburg-Noord tevreden waren met de verbouwing van het Wagnerplein en Drieburcht. De leefbaarheid en veiligheid is goed met ook daar een paar aandachtspunten  (in sommige straten). De acties die deze ‘Tentdag’ hebben opgeleverd zullen verder worden uitgewerkt en opgepakt!

Volg de agenda op onze website om te zien waar Tent66 precies zal staan. En kom gerust dan langs om ook uw ideeën te geven, zodat we nog meer tevreden kunnen zijn in de toekomst.