Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 27 oktober 2019

Tweede Kamerlid Salima Belhaj bezoekt Tilburg

Vandaag bracht Salima Belhaj, D66 woordvoerder in de Tweede Kamer voor zowel Defensie-aangelegenheden als voor Cultuur, een bezoek aan de Tilburgse D66-fractie. Het doel van haar bezoek was tweeledig. Enerzijds wilde Salima kennismaken met het Tilburgs cultuurbeleid en werd daartoe in museum De Pont bijgepraat door onze woordvoerder cultuur Bas Verberk en onze wethouder cultuur Marcelle Hendrickx. Anderzijds wilde Salima worden geïnformeerd over het Tilburgs Veteranen Ontmoetingscentrum, mogelijk gemaakt door de motie van Erik Blommestijn. Daartoe had Salima een gesprek met Tilburgse Veteranen in het Ontmoetingscentrum. Het bezoek werd opgeleukt door de aanwezigheid van leden van D66 Midden Brabant.