Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 12 april 2020

D66 in gesprek met: Corona-editie (april 2020)

D66 in gesprek met: Corona-editie (april 2020)

 

De Coronacrisis en de maatregelen die hieromtrent genomen worden raken ons allemaal. Vanuit het bestuur en de fractie Tilburg hadden we daarom het idee om de impact van deze maatregelen op D66’ers uit diverse sectoren in beeld te brengen. De komende weken nemen we je mee in het leven van Kirill, Rosanne, Jort, Klaartje, Dursun, Wim en Arnold. Met dit initiatief willen we D66’ers een gezicht geven en zorgen voor actuele content op onze kanalen. We hopen dat je de komende weken met plezier naar de In gesprek met-reeks kijkt. Heb je vragen? Wil je wat aan ons kwijt? Laat het weten!

Afdelingsbestuur D66 Midden-Brabant en fractie D66 Tilburg