Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 20 juli 2020

Beppie Smit over bijdrage aan het boek ‘Van Willem II naar roze maandag’

Het is vandaag Roze Maandag 🌈
Fractievoorzitter Beppie Smit heeft een bijdrage geleverd aan het bijzondere boek ‘Van Willem II naar roze maandag’.
 
Beppie zegt hierover:
Ik ben heel trots dat ik daar ook in sta met mijn verhaal. Het blijkt maar weer dat het nog steeds bijzonder en apart is dat ik me kwetsbaar opstel. Ik sta er niet dagelijks bij stil. Voor mij en mijn gezin, familie en kinderen is het normaal en dus zichtbaar. Dit is wie ik ben en dat is oké.
 
Het roept ondertussen wel veel gevoelens bij mij op:
Ik ben trots op mijn omgeving, vrienden en familie dat wij geaccepteerd worden. Het maakt me verdrietig dat we hier nog steeds aandacht voor moeten vragen en dat het niet altijd als normaal wordt gezien. Het maakt me strijdlustig om telkens ons verhaal te blijven vertellen totdat het niet meer nodig is.
 
Dus zwaai naar mij en de vele andere mooie mensen op de billboards als je voorbij rijd op de Ringbaan-Zuid. Vertel ons verhaal en zorg dat het normaal wordt voor álle Tilburgers, want #hierademikvrij