Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 1 december 2020

Mitchel Eijkemans stopt als fractiemedewerker

Na drie jaar neemt Mitchel Eijkemans afscheid als fractiemedewerker van D66 Tilburg. Hierover schrijft hij het volgende:


“De afgelopen drie jaar ben ik met veel plezier fractiemedewerker geweest voor D66 in Tilburg. Na de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen startte ik vol enthousiasme met deze nieuwe uitdaging. Wekelijks zette ik me ervoor in de fractie te ondersteunen in hun werkzaamheden door agendabeheer, communicatie met Tilburgers en D66-leden, het organiseren van diverse evenementen als werkbezoeken en fractieweekenden en door het meelezen op enkele woordvoerderschappen.

Het fractiemedewerkerschap paste me lange tijd als een warme jas. Maar ook een warme jas kan krap komen te zitten, en dat is bij mij nu het geval. Ik neem afscheid als fractiemedewerker en focus me volledig op mijn baan en op het afronden van mijn master. Natuurlijk blijf ik betrokken en kan ik het ongetwijfeld niet laten af en toe wat vanaf de zijlijn te roepen. Ik ben er trots op dat ik drie jaar onderdeel mocht zijn van het D66 Tilburg-team!”