Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 20 juni 2021

Koen van der Krieken stopt als raadslid

Tot onze grote spijt gaat Koen van der Krieken het raadslidmaatschap neerleggen. Hij was sinds 2019 raadslid voor de gemeente Tilburg. Koen: ‘Mijn tijd van gaan komt eerder dan ik zelf had verwacht en me had voorgenomen. In verband met de aanstaande geboorte van ons eerste kind hebben we besloten dichter bij het werk en dus buiten de gemeentegrenzen van Tilburg te gaan wonen.’ Koen heeft zich de afgelopen periode als raadslid ingezet op verschillende moeilijke en belangrijke portefeuilles.

Fractievoorzitter Beppie Smit geeft aan dat we Koen gaan missen: ‘We wensen Koen en Sedi een mooie tijd toe in hun nieuwe woonplaats. Helaas zullen we daardoor een getalenteerd D66 raadslid gaan missen. Zijn inzet op het gebied van emancipatie, Wijkevoort en lokale democratie zullen we met veel aandacht voortzetten.’

Koen wordt opgevolgd door Wim Hermans, die de afgelopen periode al actief is geweest als burgerraadslid.