Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Fractie op bezoek bij… Little Devil

Dinsdag, 13 november 2018 in Tilburg

Nieuw! 📣 Tijdens ‘Fractie op bezoek bij’ gaan de fractie en wethouders van D66 Tilburg op bezoek bij een organisatie in de stad en nodigt zij u uit om hierbij aan te sluiten. Maandelijks wordt ...

Nieuw! 📣

Tijdens ‘Fractie op bezoek bij’ gaan de fractie en wethouders van D66 Tilburg op bezoek bij een organisatie in de stad en nodigt zij u uit om hierbij aan te sluiten.

Maandelijks wordt een interessante organisatie bezocht, waar we een rondleiding krijgen, in gesprek gaan met de ondernemer en waar we bovendien een korte openbare fractievergadering houden.

Velen kennen het café ‘Little Devil’ in de stationsstraat van Tilburg, slechts weinigen zijn er ook daadwerkelijk binnen geweest. Dinsdag 13 november om 20:00 uur zal de fractie van D66 Tilburg vergaderen in dit befaamde café.

Vooraf zal eigenaar Paul Guldemond zichzelf kort voorstellen, waarna er een openbare fractievergadering zal plaatsvinden. Na afloop (22.00 uur) mengen we ons tussen de leren jasjes van het speciaal-bier-drinkende publiek. Klinkt dit als (rock)muziek in je oren? Zorg dan dat je erbij bent!

13 november

20.00 uur

Little Devil, Stationsstraat 27 Tilburg