Steun ons en help Nederland vooruit

Tilburg verdient politici die zich met veel kennis en ervaring inzetten om de stad en de dorpen verder te laten groeien. Ik sta voor zowel de sociale ontwikkeling (mensen sterker maken) als de fysieke, duurzame en economische ontwikkeling (de stad en dorpen sterker maken). Ook in een volgende periode zet ik me daar graag weer 100% voor in, als wethouder of als raadslid.

Wat drijft mij? Ik geloof in mensen. In hun kracht, in hun talent en in hun vermogen om er altijd weer iets van te maken. Het idee dat een grote eigen verantwoordelijkheid samen valt met een verantwoordelijkheid voor ons allemaal, inclusief alles op onze planeet geeft zowel richting aan mijn privéleven als aan mijn werkend leven.

De keuze om mij politiek in te zetten voor onze stad Tilburg en onze dorpen Berkel-Enschot en Udenhout is voor mij ook logisch. Ik vind Tilburg geweldig, we hebben zoveel kwaliteit om ons heen. Ik zet mij graag in om vanuit de lokale politiek de verbinding te maken met alle Tilburgers maar ook met bestuurders van andere steden binnen en buiten Nederland. Want ik geloof dat we juist met die brede en zelfverzekerde blik verder komen en Tilburg en de Tilburgers nog meer op de kaart kunnen zetten.

Ik hoop dat ik ook voor de volgende periode weer jullie vertrouwen krijg!

Marcelle Hendrickx is 52 jaar, is getrouwd en heeft twee dochters. Ze is geboren in Den Haag en woont sinds 2007 in Tilburg. Sinds 2014 is ze namens D66 wethouder onderwijs, jeugd, cultuur, emancipatie/integratie en gemeentelijke organisatie. Daarvoor heeft ze een lange carriere in zowel onderwijs als openbaar bestuur gehad.

Portefeuille: Onderwijs - Jeugd en jeugdzorg - Cultuur - P&O - Wijkaanpak, coördinatie wijkgericht werken, burgerparticipatie

Meer van Marcelle Hendrickx