Steun ons en help Nederland vooruit

In 2003 ben ik voor mijn studie in Tilburg komen wonen. De rechtenstudie die ik heb afgerond, is voor mij de basis geweest voor mijn werk als manager bij een lokale overheid in Brabant. Hierin vind ik het belangrijk dat we de wensen van de gemeenschap zoveel mogelijk omzetten naar werkelijke uitvoering. Het werk als burgerraadslid sluit hier mooi op aan. Juist in de voor mij geliefde stad Tilburg, wil ik de behoeften van haar inwoners zoveel mogelijk horen en omzetten naar zichtbare resultaten.

Op persoonlijk vlak houd ik van uitdagingen. Deze zoek ik op om mezelf scherp te houden en steeds weer iets nieuws aan te leren. Zo volg ik op dit moment tekenlessen, klus ik aan een oude 2CV en worden mijn hardlooprondjes steeds langer. Samen met mijn vrouw reis ik graag naar onbekende plekken, om zo onze blik te verbreden en het avontuur te ervaren.

Met de kennis die ik heb vanuit mijn werk bij de lokale overheid, ondersteun ik met veel plezier de fractie via de volgende woordvoerderschappen: groen, grijs en blauw, bestemmingsplannen.

Woordvoerderschappen: Bestemmingsplannen - Groen, grijs en blauw

Meer van Peter de Greef